ΜΑΡΘΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΘΑΣ | Consultant / R&D Chef | FineArt Gastronomy
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ALL-RESTAURANTS.GR
Τι είναι η νευρογαστρονομία; Πως μπορούμε να μειώσουμε την σπατάλη φαγητού και πρώτων υλών;
Μήπως τα θαλασσινά όταν τα γευόμαστε υπό τους ήχους της θάλασσας τα αισθανόμαστε πιο αλμυρά;
Μήπως όταν ακούμε μουσική σε υψηλές νότες θέλουμε να απολαύσουμε ένα γλυκό;
Έχετε αναρωτηθεί αν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στις παρασκευές μας τις φλούδες των φρούτων, ή τα κοτσάνια των φυτών αντί να τα πετάμε;
Αυτά και άλλα πολλά συζητάμε με τον ευρηματικό σεφ Μιχάλη Μάρθα.
Γνωρίζουμε μερικά από τα πιάτα του και μαθαίνουμε μερικά μυστικά για να αξιοποιούμε τις πρώτες ύλες χωρίς να πετάμε σχεδόν τίποτα.
Η συνέχεια στο video της διαδικτυακής συνάντησης που έχετε μπροστά σας!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΘΑΣ
Consultant / R&D Chef/ Food science / Multi-sensory Cooking / Traveling / Discovering / Consulting / Team building / Fine Dining / Private Luxurious Dining / FoodPairing
https://www.facebook.com/michael.marthas
https://www.instagram.com/michael.marthas/
www.michaelmarthas.com
Ο Μιχάλης Μάρθας έχει πολυετή εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες εστιατορίων με αστέρια MIchelin όπως τα τριάστερα "The Fat Duck" και "Waterside Inn" στην Αγγλία, το Pure C Restaurant (1 star Michelin) στην Ολλανδία, το Daniel Berlin Krog (2 Star michelin) στη Σουηδία.