MOI JE M’EN FOUS! ΕΡΥΘΡΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
...από Winery Monsieur Nicolas
MOI JE M’EN FOUS | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
100% ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ
Ερυθρός Ξηρός Παλαιωμένος
Τα αρώματα μούρου, άγριου βατόμουρου, φράουλας και λουλουδιών, βασισμένα σε μια «υποψία» πιπεριού και γλυκόριζας δημιουργούν ένα κρασί που "ωρίμασε" όμορφα και είναι έτοιμο να ξεδιπλώσει το μοναδικό του μπουκέτο.
Καθώς ο Λημνιώνας «κοιμάται» έναν ολόκληρο χρόνο σε γαλλικό δρύινο βαρέλι αναπτύσσει σταδιακά πιο έντονο αρωματικό χαρακτήρα και περισσότερο φρουτώδη επίγευση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Σερβίρουμε στους 16-18 °C.
Βραβεία 2020
Silver Medal, Decanter World Wine Awards, London 2020
Παραγγελίες σε κάβες και wine-eshop
ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΡΑΣΙ & ΦΑΓΗΤΟ
Wine Matches #matcharoume
Το κρασί αυτό ταιριάζει:
- ιδανικά κίτρινα τυριά
- πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πουλερικά με πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
- ψητό καλαμάρι!
ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Από 100% λημνιώνα παλαιωμένη σε γαλλικό βαρέλι για ένα χρόνο, το MOI, JE M’EN FOUS, σε αντίθεση με ό,τι λέει το όνομά του, νοιάζεται και πολύ μάλιστα για την καλοπέραση όσων επιλέξουν να το ταιριάξουν με λαχταριστά καπνιστά Brisket, Spare ribs ή Pulled Pork Burgers. Η μέτρια προς υψηλή οξύτητα της ποικιλίας θα έρθει κουτί για τα –όπως και να το κάνουμε– λιπαρά κρέατα και τα dressing τους, ενώ το κάπνισμα του βαρελιού θα δέσει αρωματικά με το κάπνισμά τους.
Επιλέξτε από το εστιατόριο Fine Mess Smokehouse. υπέροχα BBQ SPARE RIBS, BRISKET AND MORE...