ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ
Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου | Εστιατόριο Βαρούλκο
Μια συνταγή που θα σας ενθουσιάσει από τον Λευτέρη Λαζάρου | Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1000 γρ. καραβίδες
- 400 γρ. rigatoni
- 100 γρ. ζωμό λαχανικών
- 60 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης
- 120 γρ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρό καρέ
- 100 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη σε ψιλό καρέ
- 10 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 γρ. μπούκοβο
- 3 γρ. αλάτι
- 1 γρ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ